Sunday, August 21, 2016

SRPANJ/KOLOVOZ BEAUTYBOX

Pozdrav svima :) Nakon jaako puno vremena pišem na hrvatskom, no ovo je posebna prilika jer ću vam predstaviti jedan novi beauty/tester box. Ima ih već par koji mi se iskreno nisu previše svidjeli, ali s ovim je bila skroz druga priča. Naime, Beauty Box je još jedna mjesečna pretplata na kutiju u kojoj se nalaze uzorci i kozmetički proizvodi originalne ili putne veličine. Prije nego naručite svoju kutiju, ispunite upitnik u kojem vas pitaju o vašoj koži, navikama, što preferirate, etc.. te nakon toga izaberete pretplatu na koliko mjeseci želite ( 1 mjesec = 99 kn ) - dostava je besplatna, a šalju samo u Hrvatsku. Sve je to skoro isto kao i sve ostale tester kutije koje su se pojavile u zadnjih godinu dana, ali ova je definitivno posebna te jedina koja me se dojmila. Kao prvo, kutija u kojoj dobijete proizvode je preslatka te se može koristiti za puno raznih stvari ( iako sam svoju dala mlađoj sestri nakon što me gnjavila molila par dana ). U mojoj kutiji su se nalazila 4 proizvoda originalnog pakiranja, 1 putnog pakiranja i nekoliko uzoraka. Nisam spomenula da je ovo bilo prvo izdanje kutije - dvobroj za srpanj i kolovoz - a ja ovaj post pišem dosta kasnije s obzirom na to da ste mogli pročitati već o istoj kutiji na nekoliko blogova, ali sam htjela isprobati proizvode da bih vam mogla reći što zaista mislim :)

Nikel Koncentrat protiv celulita 150 ml, originalno pakiranje, 139,90 kn 

Već prvim proizvodom ste na konju s ovom kutijom pošto je cijena cijele kutije samo 99kn. Ovo je koncentrirana hidrirajuća gel krema koja djeluje na razlaganje potkožnih celulitnih nakupina ( tako bar piše u opisu proizvoda haha ). Nisam osobno probala ovaj gel jer sam ga dala mami ( smatram da meni ne treba - barem zasad ), ali Nikel proizvodi su odlične kvalitete i zaista jako dobri, a osim ove kreme mogli ste u svojoj kutiji dobiti ili njihovo anticelulitno ulje s grejpom ili anticelulitni gel s bršljanom.

Apipol kapsule s propolisom i vitaminom C za imunitet, originalno pakiranje, 54,85 kn

Kapsule, odnosno vitamini s kojima ne možete pogriješiti, a iskreno sumnjam da bih ih sama kupila, možda nakon što potrošim ove, krenem više obraćati pozornost na to imam li dovoljno vitamina u svakodnevnoj prehrani. Pijem ih, kad se sjetim, nakon jela te smatram da su odlična stvar posebno zbog toga što slijedi jesen/zima za koju se moram pripremiti te pojačati imunitet. Da niste dobili ove kapsule, dobili bi u svojoj kutiji Apipol mast za nadraženu kožu ili oral sprej za upaljeno grlo.

Yves Rocher zelena vodootporna olovka za oči, originalno pakiranje, 50 kn

S ovim proizvodom je odavno prijeđena cijena cjelokupne kutije za jedan mjesec te se cifra zaista isplati. Yves Rocher je brand kozmetike odlične kvalitete pa me ovo baš razveselilo. Imam par olovaka za oči u boji, ali nisam još imala zelenu. Ova je vodootporna i postala mi je jedna od dražih ( uz zlatnu essence olovku ). 


L'erbolario gel za tuširanje, putno pakiranje 75 ml ( originalno košta 86,90 kn )

Gel po kojem je mirišala cijela kutija od trenutka kad sam ju prvi put otvorila pa i dosad. Dobije se i ova preslatka kozmetička torbica koju sam već koristila mnogo puta. Čak sam uspjela svu svoju šminku, koju sam nosila na more, staviti samo u nju haha hashtagveryproud. Sve u svemu, jako, jako zadovoljna. 

Cowshed sapun, originalna veličina, 100kn

Za ovaj brand nisam nikada čula, ali sapun ima prekrasan miris. Mješavina je eteričnih ulja, crvene mandarine, gorke naranče i grejpa te je napravljen od organskih palmi i kokosovog ulja ( sve na prirodnoj bazi bez parabena, petrokemijskih sastojaka i umjetnih boja ). Nisam ga još koristila jer mi ga je žao potrošiti, ali mi stoji u jednom ormariću koji predivno miriši kad god ga otvorim.

Ziaja kozmetika, Eminence organics skin care i Nivea uzorci

I na kraju svi ovi uzorci, inače mi uzorci stvarno idu na živci, ali ovi su stvarno dobri!! Ziaja naranča gel za tuširanje sam probala i odličan je, moram kupiti veliko pakiranje kad budem išla u dm idući put. Njihovo kozje mlijeko/losion za tijelo i sensitive skin noćna krema za lice su mi bili super, kao i kozja dnevna krema za lice koju planiram kupiti jer sam u potrazi za dobrom kremom za lice. Ovu niveinu mini kremu za čišćenje lica sam koristila na moru u kombinaciji s garnierovom micelarnom otopinom i kremom za lice i eto moje svakodnevne rutine. Creme care krema odlično čisti lice i ima miris kao i svi niveini proizvodi što mi je bilo fora. Također sam isprobala  Eight green phyto masku od Eminence organics i lice mi je nakon nje bilo malo crveno pošto je to vruća maska, ali nakon sat vremena, kad je crvenilo otpustilo, koža mi je zaista bila mekana i čista. 

Sve u svemu, svi proizvodi su me zaista oduševili i nadam se da će i kutija za rujan biti takva te da ovo nije bilo samo prvo izdanje koje će nas sve namamiti. Definitivno ću naručiti kutiju za idući mjesec što će se moći tek početkom 9. mjeseca, a samo da kažem, kutije za srpanj i kolovoz su odavno bile rasprodane. Beauty box mi se jako svidio i jedva čekam sljedeći mjesec! Ako ste i sami zainteresirani, stranica je ovdje te se registrirajte, ispunite upitnik i pričekajte desetak dana do sljedećeg izdanja. Ugodan dan svima!! :D

This post was not in English since I was writting about Croatian tester box that you can only get here. 

mihaela

30 comments:

  1. Bas super proizvodi,svidjaju mi se! :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. These look like really interesting products! Hope you have a lovely day!
    Christina ♥ https://caliope-couture.com

    ReplyDelete
  3. Great post!
    please visit my blog http://leraseyo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Nice box and you got a lot beauty stuff ^^ Thanks for review! Btw, I’m inviting you to join my giveaway, you can win Japan Candy box ^^

    Love xx
    Official Seol ♥ || GIVEAWAY

    ReplyDelete
  5. Thank you so much my dear :D

    Wooow, so amazing products. I only know ziaja and Nivea products and I really love the quality :D

    NEW DIY POST | Leather Zipper Clutch.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  6. La Bijoux Bella | by miaAugust 22, 2016 at 9:37 AM

    Oh the box looks very interesting . . . Filled with some good stuffs! :)

    La Bijoux Bella | by mia

    ReplyDelete
  7. Would love to try the Yves Rocher eye pencil, the color looks so lovely! Xx

    www.thefashionfolks.com

    ReplyDelete
  8. Nice review :)

    http://thelondonthing.co.uk/

    ReplyDelete
  9. such great products in one box
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  10. Hi Mihaela and thank you for stopping at my blog!!! So beautiful box and so amazing products!!!
    I have a new post on my blog! If you want, take a look at my blog and let me know what you think.....Have a nice day, kisses from Italy,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    ReplyDelete
  11. Great review sweetheart...thx for sharing!

    ReplyDelete
  12. Really great products in that box! <3
    xx Ama

    PHUCKITFASHION

    ReplyDelete
  13. I like YR pencil *_*

    Thank you for a visit)
    KireiKana

    ReplyDelete
  14. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    ReplyDelete
  15. Wow this products looks amazing (: thank you for sharing. x

    http://birdiethgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Nice post! I love this!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    ReplyDelete
  17. Cini se da ovaj beautybox zbilja ima dosta toga za ponuditi. Pakovanje mi se jako dopada, a sadrzaj je, kao sto si i sama rekla, izuzetno isplativ. Lijepo sto si podijelila s nama :)
    Posjeti moj blog i ako se uclanis, javi u komentar kako bi mogla uzvratiti: www.shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Ja nikako da se odlučim naručiti neku od ovih kutijica, znam da se isplate jer vrijednost je prilično veća od cijene al opet teško je da će mi se sve u njoj svidjeti, trebati hihi teško meni ugoditi :P :/ ova je priznajem jedna od boljih koje sam vidjela kod nas :)

    ReplyDelete
  19. Lovely poducts! If you want, you can follow me on my blog, I've just do it :*

    ilpiccoloangolodimary.blogspot.it

    ReplyDelete

i ♥ you